Amuse Toi

Over Ons

Amuse Toi  >  Over Ons

Ken je dat? Een plek waar je als drukbezette vrouw een momentje voor jezelf kan hebben en dit in een ongedwongen sfeer. Wel… dat is Amuse Toi. Niks moet, (alles) passen mag.

Een ‘STYLE store’ waar ik je graag een kopje koffie, een heerlijke thee of een lekker wijntje aanbied.

Vriendinnen, zussen, mama’s, mannen en kindjes zijn uiteraard ook welkom in de winkel.

De barkrukken aan de koffiecorner of de bak met speelgoed staat voor hen klaar, zodat jij even de tijd voor jezelf kan nemen.

Indien je wenst, sta ik jou met raad en daad bij om geschikte outfits uit te zoeken die 100% matchen met jouw persoonlijkheid… want we hebben nu éénmaal elk ons eigen unieke karakter!

At the end, wens ik dat je met een goed gevoel Amuse Toi verlaat & dat de Amuse Toi items een glimlach op jouw gezicht toveren wanneer je ze uit jouw kleerkast haalt.

Over mij

Dat ben ik, Marlies! Een pittige, enthousiaste en ambitieuze vrouw. De vrouw die ik vandaag ben is mede door mijn fantastische team rondom mij. Een echt dreamteam die bestaat uit mijn echtgenoot David en mijn dochtertjes Thulin & Muriël. Wie weet ontmoet je hen wel eens bij Amuse Toi!

Mijn carrière ben ik gestart in sales & marketing en de laatste 3 jaar werk ik als zelfstandige
in de zaak van David. Door mijn professioneel leven te combineren met mijn grote liefde voor mijn familie, vrienden en sport heb ik zelf vaak de stress ervaren om in een rush een kids-, date-, social- &/of workproof outfit tevoorschijn te toveren… en daarbij nog eens een outfit die 100% matcht met wie ik ben. Kortom soms geen makkelijke opgave tijdens het dagdagelijkse leven van een vrouw die er toch wilt staan.

Daarom heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt om met Amuse Toi jou een ongedwongen beleving aan te bieden waarbij ik jou on- & offline wil helpen met de nodige inspiratie en met jouw persoonlijk outfits.

De Collectie

De focus bij Amuse Toi ligt op SLOW FASHION. Want ik wil jullie motiveren om een kledingstuk meer te gaan waarderen. Het wordt tijd dat we de echte kost van het maken van duurzame kleding in eerlijke arbeidsomstandigheden gaan waarderen. En dat we kwaliteit
boven kwantiteit gaan verkiezen. Ook SLOW FASHION kan bereikbaar, inspirerend en stijlvol zijn.

Verder ben ik niet zo’n fan van het woord FASHION maar verkies ik eerder STIJL. Namelijk jullie eigen persoonlijke stijl. Ik wil jullie helpen om met stijlvolle outfits jullie persoonlijkheid te uiten want ‘nothing beats how YOU wear it’.

Echte STIJL is namelijk nooit goed of fout… Het is wie je bent, het draait om jou! FASHION is ook iets vluchtigs, jouw stijl blijf je voor altijd behouden.