Amuse Toi

Over Ons

Amuse Toi  >  Over Ons

Amuse Toi is een online & fysieke ‘feel good’ multibrand shop voor vrouwen. Zowel online als offline staan wij voor jou klaar. Want het draait om JOU! Met veel plezier geven wij jouw ons stylingadvies en kiezen we de leukste outfits uit die matchen met jouw persoonlijkheid.

Wekelijks vullen we onze winkel en webshop aan met leuke nieuwe stuks! Tijdens onze wekelijkse video’s op Instagram tonen we deze met de nodige uitleg. En omdat we de persoonlijke aanpak en onze persoonlijke touch zowel online als offline belangrijk vinden, staan we zelf op onze foto’s met unieke outfits die we voor jullie samenstellen.

AMUSETOI_2JAAR-186

Wie zijn wij

Hi, ik ben Marlies (fashionlover, marketeer & zaakvoerder/eigenaar Amuse Toi)

In februari 2020 ging mijn droom in vervulling & opende ik de deuren van Amuse Toi. Sneller dan voorzien kwam door Corona de webshop online als aanvulling van de fysieke winkel en is dit ondertussen een belangrijk onderdeel van Amuse Toi.

Als mama van 2 jonge meisjes en vrouw van een zelfstandige echtgenoot, weet ik hoe kostbaar onze tijd is. We hebben een drukbezet leven waar we ons goed en zelfzeker willen voelen en onze eigen unieke persoonlijkheid o.a. willen uitdrukken via onze kleding.

Mijn carrière ben ik gestart in de sales om daarna verder te gaan in marketing voor een groot voedingsbedrijf. Tijdens mijn verschillende functies miste ik telkens een ander aspect uit mijn vorige job. Zo heb ik van mezelf geleerd dat ik persoonlijk contact met de klanten belangrijk vind maar dat ik ook graag een beleving breng naar de mensen waarin communiceren centraal staat. Zo heb ik deze elementen als fashionlover gecombineerd in mijn eigen zaak. Amuse Toi werd geboren… & jullie staan hier centraal!

Hi, ik ben Sophie (visual merchandiser, styliste & gerante Amuse Toi/rechterhand van Marlies)

Al bij mijn eerste bezoekje aan Amuse Toi voelde ik enorm veel passie hier.  Aangezien ik gedreven ben door fashion twijfelde ik geen moment om Marlies te ondersteunen in haar zaak.

Ik ben mama van een jonge tienerdochter en mijn echtgenoot is ook zelfstandig. Dus ik weet ook als geen ander hoe het is om een druk leven te leiden en me toch goed te voelen in mijn vel.

Mijn hele carrière lang zat ik in fashion. Als visual merchandiser kwam ik in veel winkels terecht en maakte ik de leukste combinaties. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends en ga er direct mee aan de slag.

De andere ladies van het Amuse Toi team…

Bij een bezoekje aan de winkel kan je ook Anja, Linda (Marlies haar mama) of onze jobstudent Louka ontmoeten. Deze dames helpen jullie, ook met heel veel goesting & passie; graag verder.

De Collectie

Wij bieden een mix van pure, vrouwelijke en stoere items aan. En we zijn ook niet bang om voor wat kleur te gaan.

Jullie een volledige outfit aanbieden die past bij jullie persoonlijkheid is onze doelstelling. Hiervoor gaan we op zoek naar unieke merken & kledingstukken. Daar gieten we een Amuse Toi sausje over waarbij we een eigen styling creëren over de merken heen. 

Onze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items. We kopen per kledingstuk geen grote hoeveelheden aan waardoor je uniek blijft met jouw outfit. Hou dus regelmatig onze webshop of Instagram pagina in de gaten om de nieuwe items te ontdekken.

(KLEINE TIP: onze webshop wordt iedere vrijdag aangevuld met de nieuwste stuks).