Amuse Toi

Over Ons

Amuse Toi  >  Over Ons

Amuse Toi is een online & fysieke ‘feel good’ multibrand shop voor vrouwen. 

Met veel plezier geven wij jou stylingadvies en kiezen we de leukste outfits uit die matchen met jouw persoonlijkheid.

Wekelijks vullen we onze winkel en webshop aan met nieuwe stuks van echte merken! 

Geen goedkope massaproductie van stuks die we aan hoge marges verkopen, maar ECHTE MERKEN waar echte designers ieder seizoen een samenhangende collectie met een eigen verhaal ontwerpen. Alles wordt ruim op voorhand aangekocht, zodat er geen overproductie is. Op deze manier gaan enkel de items in productie die besteld werden door de winkels, geen grote overstocks!

Met andere woorden… economisch en ecologisch!

Tijdens onze video’s op Instagram willen we jou persoonlijk begeleiden op onze webshop of jou voorbereiden op een bezoekje aan Amuse Toi. We communiceren heel transparant en open over onze collectie. Op die manier proberen we jou ook online goed advies te geven over onze stuks.

PS: de goedlachse dames op de foto zijn, naast mezelf, een paar van onze huismodellen.

Wie is Amuse Toi

Hi, ik ben Marlies (fashionlover, marketeer & zaakvoerder/eigenaar Amuse Toi)

In februari 2020 ging mijn droom in vervulling & opende ik de deuren van Amuse Toi. Sneller dan voorzien kwam door Corona de webshop online als aanvulling van de fysieke winkel en is dit ondertussen een belangrijk onderdeel van Amuse Toi.

Als mama van 2 jonge meisjes en vrouw van een zelfstandige echtgenoot, weet ik hoe kostbaar onze tijd is. We hebben een drukbezet leven waar we ons goed en zelfzeker willen voelen en onze eigen unieke persoonlijkheid o.a. willen uitdrukken via onze kleding.

Mijn carrière ben ik gestart in de sales om daarna verder te gaan in marketing voor een groot voedingsbedrijf. Tijdens mijn verschillende functies miste ik telkens een ander aspect uit mijn vorige job. Zo heb ik van mezelf geleerd dat ik persoonlijk contact met de klanten belangrijk vind maar dat ik ook graag een beleving breng naar de mensen waarin communiceren centraal staat. Zo heb ik deze elementen als fashionlover gecombineerd in mijn eigen zaak. Amuse Toi werd geboren… & jullie staan hier centraal!

Uiteraard kan ik Amuse Toi niet alleen uitbaten. Want een webshop en een fysieke winkel, zijn meer dan 2 fulltime jobs. Daarom heb ik een leuk team rondom mij van hardwerkende vrouwen die mee in de Amuse Toi familie zitten. Je zal hen zeker eens zien passeren op social media of hen ontmoeten in de winkel. Het zijn alvast allemaal TOPPERS!

De Collectie

Wij bieden een mix van pure, vrouwelijke en stoere items aan. En we zijn ook niet bang om voor wat kleur te gaan.

Jullie een volledige outfit aanbieden die past bij jullie persoonlijkheid is onze doelstelling. Hiervoor gaan we op zoek naar unieke merken & kledingstukken. Daar gieten we een Amuse Toi sausje over waarbij we een eigen styling creëren over de merken heen. 

Onze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items. We kopen per kledingstuk geen grote hoeveelheden aan waardoor je uniek blijft met jouw outfit. Hou dus regelmatig onze webshop of Instagram pagina in de gaten om de nieuwe items te ontdekken.

(KLEINE TIP: onze webshop wordt iedere vrijdag aangevuld met de nieuwste stuks).