Amuse Toi

New kid in town… ontdek Sissel Edelbo.

Hier zit ik dan, achter mijn laptop, klaar voor de eerste officiële Amuse Toi blog. Joepieeeee…! Hopelijk kan je een beetje leesvoer appreciëren tijdens deze bizarre tijden. En kan ik op deze manier de grijze dagen toch ietsje meer kleur geven.

En kleur geven ga ik doen met ons NIEUW merkje. Vandaag stel ik jou onze jongste telg, Sissel Edelbo, voor. Sissel Edelbo is een merkje van 2 Scandinavische vriendinnen, opgericht in 2004. Deze 2 vrouwen kiezen er voor om ‘sustainabiltiy’ te verwerken in mooie, kleurrijke, bohemien kledingstukken. De vintage stoffen voor hun merkje zoeken ze in India. Ze zijn afkomstig van oude sarees die zij ‘upcyclen’ tot mooie nieuwe kledingstukken. De sarees werden gedragen door generaties van Indische vrouwen, dus ieder stofje heeft haar eigen unieke verhaal. En UNIEK zijn ze ook voor jou. Er bestaat maar 1 item van ieder stuk! HOW COOL IS THAT?

We hebben geluk dat er een ‘salesoffice’ in België is, waar Sophie en ik deze mooie stuks voor jou gaan uitzoeken. We zullen jou dus af en toe verrassen met nieuwe  Sissel Edelbo items. Zoals je kan zien op de foto’s maken we hier dan onze eigen Amuse Toi combinaties mee. Draag de jurken met een mooie laars, maak jouw stuk nog unieker door met een Sissel Edelbo riem af te werken of draag de hemdjurken op een jeans.

Trouwens… van deze laatste combinatie zijn wij keihard fan. Draag zo’n hemdjurk op een flared broekje met een hakje eronder of maak hem meer casual met een skinny jeans en leuke chunk sneakers. De mantel is ook nog zo’n eyecatcher! WE LOVE IT! Sommige items, zoals deze mantel, bestaan uit puur zijde. De prijzen voor de stuks variëren tussen €150 en €390. Niet goedkoop, maar zeker een kleine investering waard als je het mij vraagt.

En afgelopen maandag hebben we ook onze eerste horeca-stop gehouden. Het was een toplocatie die PERFECT paste bij  het unieke Sissel Edelbo verhaal rond authenticiteit.

We werden hartelijk ontvangen door Nele & Pieter-Jan in De Witte Zwaan (Eeklo – https://www.dewittezwaan.be/). In dit mooie pand branden ze wekelijks koffie, kan je langsgaan voor een heerlijk kopje koffie (nu take-away!) of mooie geschenkmanden kopen in hun winkel. Echt een aanradertje!! Trouwens, onze lekkere Amuse Toi koffie komt ook van hen. Hopelijk kunnen we jou in betere tijden terug een heerlijk kopje aanbieden bij een bezoekje aan de winkel. Oh… en wil je toch al eens proeven van de heerlijke koffie van De Witte Zwaan?! Ga dan zeker een kijkje nemen op hun webshop!

Zo, dit was het dan voor vandaag. Wil je zo’n uniek stuk van Sissel Edelbo bemachtigen? Ga dan zeker een kijkje nemen op onze webshop https://shop.amusetoi.be/nl/verkennen, bestel OF reserveer daar jouw favoriete item. 

PS: reserveren kan je doen op de webshop. Je kiest voor ‘afhalen’ i.p.v. ‘verzenden. Dan wordt het stuk 3 winkeldagen voor jou opzij gehouden. Zonder bezoekje of tegenbericht binnen de 3 winkeldagen, komt het stuk weer in de winkel terecht.

Be Safe & tot binnenkort!!

XOXO

Marlies & Sophie